3 pack Limpennor

129 kr

Gör dig redo att glänsa och skapa metalliska effekter med lätthet med Crafter's Companion Glue Pen Set.

För att skapa förgyllda bokstäver, små folierade utsmyckningar och glittrande mönster är Crafter 'Companion Glue Pen-setet perfekt. Satsen är utformad för exakt och invecklad limapplikation och innehåller tre limpennor i olika spetsstorlekar, så att du enkelt kan skriva, rita med mera innan du lägger till din skimrande finish!

Specialformuleringen av detta lim säkerställer att limmet förblir klibbigt under mycket lång tid. Det har också ett blått utseende när det appliceras så att du kan se dina bokstäver eller design på arket. Detta för att underlätta applicering av glitter, folie och liknande.

Välj den penna med bäst spets till just ditt projekt! Kulspetspennan kan användas för att lägga till exakta, minimala detaljer, den rundade "kulspetsen" kan användas för en något bredare applikation och "mejselspetsen" har en vinklad spets som gör den idealisk för att lägga till bredare linjer.

Crafter's Companion Glue Pens är perfekta att använda med så många medier inklusive folie, glitter och förgyllda flingor!

Att limma smådetaljer eller skapa skrift i metallfolie har aldrig varit lättare!